Accueil / Finances / Assurances au Burkina Faso : La SONAR VIE célèbre son réseau commercial !

Assurances au Burkina Faso : La SONAR VIE célèbre son réseau commercial !

Assurances au Burkina Faso : La SONAR VIE célèbre son réseau commercial !

 

La Société Nationale d’Assurances et de Réassurances Vie (SONAR-VIE) a commémoré la deuxième édition des 72h du Conseiller Vie les 27, 28 et 29 juillet 2017 dans un esprit sportif, récréatif, de renforcement de la collaboration avec les institutions partenaires et d’engagement citoyen à travers un don de sang. Le thème de la deuxième édition est « Bâtir une force de vente professionnelle pour plus de satisfaction client ».

 

SUR LE MÊME SUJET...

Pour la Sonar Vie, le Conseiller Vie est un maillon essentiel de la politique de développement de la société car, les Conseillers Vie vont à la sensibilisation des assurables burkinabè. Il est donc tout à fait normal de célébrer et magnifier le Conseiller Vie. C’est tout l’intérêt des 72h du Conseiller Vie de la Sonar Vie. Tenue annuellement, elle est l’occasion pour la société de créer plus de solidarité et de courage au sein de l’équipe de Conseiller Vie. Pour cette deuxième édition, le Directeur Général Adjoint de la Sonar Vie, Jean Louis Ouédraogo a indiqué que l’objectif majeur était de contribuer à raffermir davantage l’esprit d’équipe du réseau des conseillers vie. « C’est rappeler que c’est un fer de lance de notre société et que nous composons absolument avec ce réseau » a confié le DG adjoint. « Cette façon de procéder est rééditée chaque année pour permettre de marquer un moment d’arrêt pour faire le bilan, se fixer de nouveaux défis afin qu’ils s’investissent davantage dans leur métier » a –t-il déclaré.

Cinq activités majeures ont marqué la deuxième édition des 72H du Conseiller Vie à savoir un tournoi de Maracaña des partenaires, une formation du réseau, un don de sang, une rue marchande et une sortie détente. La formation des conseillers vie sur la gestion de la relation a planté l’ouverture officielle des 72h du Conseiller Vie. Ensuite nous avons assisté à la phase finale du tournoi de Maracaña des partenaires. Les premiers à s’affronter sont l’équipe de la SONAPOST et celle de la BOA. La deuxième cité remporte la victoire par 4 buts à 0. Les deuxièmes demi-finalistes sont l’équipe de la SONAR et celle de la Direction des Sports des Arts et la Culture de la Police Nationale. La police s’impose par 3 buts à 1. La finale qui a opposé la BOA à la police a été remportée par la police au même score que à la demi-finale (3-1). En rappel, le tournoi a connu la participation de huit (08) équipes à savoir le Groupe SONAR, la Bank of Africa, la Direction des Sports des Arts et de la Culture de la Police Nationale, la SONAPOST, la Douane, la Télévision BF1, la Radio OMEGA, le Courtier Gras Savoye.

IMG-20170807-WA0004

« L’on a organisé les éliminatoires avec une participation de huit équipes ce soir on a vu le couronnement de l’équipe de la Direction des Sports des Arts et de la Culture de la Police Nationale. On a également constaté que sur le terrain les matchs se sont bien passés dans un esprit de faire play et de fraternité. Et c’est ce que nous recherchons à travers l’organisation des 72h des du conseiller de SONAR VIE. La Direction des Sports des Arts et de la Culture de la Police Nationale est une institution partenaire ainsi que les autres institutions qui ont pu participer. Du début à la fin du Maracana, l’on n’a pas vraiment senti la fatigue du côté de leurs équipes. Ils sont au point sur le plan sportif. » Pour rehausser la soirée sportive, deux équipes féminines (SONAR # Police Nationale) se sont affrontées et cela s’est soldé par la victoire de celle de la Police Nationale.

A propos de la mission des Conseillers Vie de la SONAR Vie, le Directeur Général Adjoint Monsieur Jean-Louis OUEDRAOGO a expliqué que l’Assurance vie est une assurance dont l’approche est autre, et qui est différente de l’assurance automobile par exemple où il faut souscrire obligatoirement. Il s’agit d’une forme d’assurance qui demande à ce qu’on convainc véritablement les assurables burkinabè qui ont des besoins de couverture tels se protéger soit même ainsi que sa famille, prévoir des conditions d’une retraite réussie, souscrire des contrats qui vont vous garantir le financement des études des enfants. C’est autant d’assurances vie dont la commercialisation nécessite d’avoir une équipe dynamique. C’est dans ce sens que l’on a un réseau de conseillers vie qui vont à la sensibilisation des assurables burkinabè. C’est un maillon essentiel de notre politique de développement a-t-il- conclu.

La SONAR-VIE a réalisé, au cours de l’exercice 2016, un chiffre d’affaires de 7 306 721 445 FCFA en croissance de 19,65% par rapport à 2015 et se place leader du marché burkinabè des assurances vie. Rendez-vous a été pris en 2018 pour la troisième édition des 72h du Conseiller Vie et dans la même ambiance.

 

Balguissa Sawadogo

Ecodufaso.com/Ecodafrik.Com

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée. Champs obligatoires marqués par *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vendor: Microsoft Exam Code: 070-410 dumps Exam Name: Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012 Version: DemoDEMO

QUESTION 1 You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package to implement an incremental data load strategy. The package reads data from a source system. Depending on the value in a source column, the package redirects rows to one of five 70-696 dumps different data flow paths. You need to add a data flow transformation to support the package redirection. Which data flow transformation should you use? A. Conditional Split B. pjvot C. Multicast D. Lookup Correct Answer: A

QUESTION 2 You are developing a SQL Server 070-463 dumps Integration Services (SSIS) project that contains a project Connection Manager and multiple packages. All packages in the project must connect to the same database. The server name for the database must be set by using a parameter named ParamConnection when any package in the project is executed. You need to develop this project with the least amount of development effort. What should you do? (Each answer presents a part of the solution. Choose all that apply.) A. Create a package parameter named ConnectionName in each package. B. Edit each package Connection Manager. Set the ConnectionName property to @ [$Project::ParamConnection]. C. Edit the project Connection Manager 70-410 dumps in Solution Explorer. Set the ConnectionName property to @ [$Project::ParamConnection]. D. Set the Sensitive property of the parameter to True. E. Create a project parameter named ConnectionName. F. Set the Required property of the parameter to True. Correct Answer: BEF

QUESTION 3 You develop a SQL Server Integration Services (SSIS) package in a project by using the Project Deployment Model. It is regularly executed within a multi-step SQL Server Agent job. You make changes to the package that should improve performance. You need to establish if there is a trend in the durations of the next 10 successful executions of the package. You need to use the least amount of 070-461 dumps administrative effort to achieve this goal. What should you do? A. After 10 executions, view the job history for the SQL Server Agent job. B. After 10 executions, in SQL Server Management Studio, view the Execution Performance subsection of the All Executions report for the project. C. Enable logging to the Application Event Log in the package control flow for the Onlnformation event. After 10 executions, view the Application Event Log. D. Enable logging to an XML file in the package control flow for the OnPostExecute event. After 10executions, view the XML file. Correct Answer: B

QUESTION 4 A SQL Server Integration Services (SSIS) 2012 package 070-347 dumps currently downloads sales data from a Windows Azure SQL Database database. To improve sales data accuracy, exchange rates must be downloaded daily from a public HTTP website instead of from a weekly flat file. The public website hosts a comma- separated values (CSV) file that contains one row per currency. You need to download the CSV file to the environment. What should you use to retrieve the document from the website? A. a Script component B. a Web Service 70-331 dumps task C. a Web Service source D. a Script task Correct Answer: D

QUESTION 5 You are preparing to install SQL Server 2012 Master Data Services (MDS). You need to ensure that the database requirements are met. What should you install? A. Microsoft SharePoint Server 2010 Standard Edition SP1 B. Microsoft SharePoint Server 2010 Enterprise 070-489 dumps Edition SP1 C. SQL Server 2012 Data Center (64-bit) x64 on the database server D. SQL Server 2012 Enterprise (64-bit) x64 on the database server Correct Answer: D

QUESTION 6 You are designing an Extract, Transform and Load (ETL) solution that loads data into dimension tables. The ETL process involves many transformation steps. You need to ensure that the design can provide: Auditing information for compliance and business user acceptance Tracking and unique identification of records for troubleshooting and error correction What should you do? A. Develop a Master 70-414 dumps Data Services (MDS) solution. B. Develop a Data Quality Services (DQS) solution. C. Create a version control repository for the ETL solution. D. Develop a custom data lineage solution. Correct Answer: D

QUESTION 7 You are designing a SQL Server Integration Services (SSIS) project that uses the Project Deployment Model. The project will contain 10 packages. All the packages must connect to the same data source anddestination. You need to define and reuse the connection 70-486 dumps managers in all the packages by using the least development effort. What should you do? A. Implement parent package variables. B. Copy and paste connection managers from one package to the others. C. Implement project connection managers. D. Implement package connection managers. Correct Answer: C

QUESTION 8 You have a secured database that contains all of the customer data for your company. You plan to use a project deployment model. You need to create a SQL Server 1ntegration Services (SS1S) package that connects to the database by using a dedicated username and password. 70-487 dumps The solution must ensure that the password used for the connection string is encrypted. Which two actions should you perform? (Select Two) A. Select the Sensitive check box for the catalog environment. B. Set the sensitive property of the package parameter to True. C. Modify the set_execution parameter_value stored procedure. D. Set the package protection level to EncrypSensitiveWithPassword. Correct Answer: CD

QUESTION 9 You are developing a SQL Server 1ntegration Services (SS1S) package. The package sources data from an HTML web page that lists product stock levels. You need to implement a data flow task that reads the product stock levels from the HTML web page. Which data flow sources should 70-480 dumps you use? Select Two A. Raw File source B. XML source C. Custom source component D. Flat File source E. script component Correct Answer: CE

QUESTION 10 You develop a SQL Server Integration Services (SSIS) package in a project by using the Project Deployment Model. It is regularly executed within a multi-step SQL Server Agent job. You make changes to the package that should improve performance. You need to establish if there is a trend in the durations of the next 10 successful executions of the package. You need to use the least 70-412 dumps amount of administrative effort to achieve this goal. What should you do? A. Enable logging to an XML file in the package control flow for the Onlnformation event. After 10 executions, view the XML file. B. After 10 executions, view the job history for the SQL Server Agent job. C. After 10 executions, in SQL Server Management Studio, view the Execution Performance subsection of the All Executions report for the package.D. Enable logging to an XML file in the package control flow for the OnPostExecute event. After 10 executions, view the XML file. Correct Answer: C

QUESTION 11 You are editing a SQL Server Integration Services (SSIS) package that contains a task with a sensitive property. You need to create a project parameter 70-417 dumps and configure it so that its value is encrypted when it is deployed to the SSIS catalog. Which three steps should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) Select and Place: Correct Answer: QUESTION 12 You are building a SQL Server Integration Services (SSIS) package to load data from all files that are automatically copied to a directory each night through an external FTP process. You need to load data from all copied files to a destination table in SQL Server. Which three steps should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange 70-532 dumps them in the correct order.) Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 13 You are creating a sales data warehouse. When a product exists in the product dimension, you update the product name. When a product does not exist, you insert a new record. In the current implementation, the DimProduct table must be scanned twice, once for the insert and again for the update. As a result, inserts and updates to the DimProduct table take longer than expected. You need to create a solution that uses a single 070-413 dumps command to perform an update and an insert. How should you use a MERGE T-SQL statement to accomplish this goal? (To answer, drag the appropriate answer choice from the list of options to the correct location or locations in the answer area. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 14 You are designing a package control flow. The package moves sales order data from a SQL Azure transactional database to an on-premise reporting 70-463 dumps database. The package will run several times a day, while new sales orders are being added to the transactional database. The current design of the package

control flow is shown in the answer area.
Aller en haut