Accueil / International / La carte de crédit, nouveau terrain de bataille entre les banques américaines

La carte de crédit, nouveau terrain de bataille entre les banques américaines

La carte de crédit, nouveau terrain de bataille entre les banques américaines

JPMorgan Chase, Bank of America et Citigroup, trois des principales banques américaines, se livrent une bataille féroce pour séduire les classes aisées via de nouvelles cartes de crédit, une guerre qui traduit le besoin de trouver des relais de croissance face aux difficultés du courtage.

Ces cartes, au design métallisé et dont les frais de souscription pour la première année sont souvent offerts, rivalisent d’avantages pour les consommateurs.

Sapphire Reserve de JPMorgan Chase permet à ses détenteurs de fouler le tapis rouge des Emmys Awards, les récompenses de la télévision américaine, ou d’avoir un accès privilégié aux festivals musicaux les plus courus. Prestige de Citi donne accès à des nuits d’hôtel gratuites et aux salons privés dans les aéroports à travers le globe. Premium Rewards de Bank of America permet à ses détenteurs de gagner des points pour tout dollar dépensé, même en prenant un taxi.

Les transactions réalisées à l’étranger sont sans frais et les utilisateurs peuvent utiliser les points récoltés pour régler leurs achats.

“La concurrence s’est intensifiée lors des dernières années pour les clients premium”, qui dépensent au moins 25.000 dollars par an avec leur carte, dit James Sinegal chez MorningStar.

Cet expert dit douter que ces cartes soient rentables au vu des coûts importants pour leur lancement: les banques offrent des avantages tels 100.000 points de bonus à la signature (JPMorgan) 50.000 points (BofA), 75.000 points (Citi) et de nombreux crédits pour des achats futurs de billets d’avions.

Au deuxième trimestre, le bénéfice généré par les cartes de crédits de JPMorgan Chase, qui a lancé Sapphire Reserve en 2016, a baissé de 15% à 1,06 milliard de dollars.

- Quid d’AmEx ? -

Généralement, les banques gagnent de l’argent en prélevant une cotisation annuelle aux détenteurs des cartes et des intérêts et des frais aux commerçants auprès desquels les consommateurs utilisent ces cartes.

“Nous acquérons ces clients pour le long terme (…) nous enregistrerons les retours avec le temps”, explique à l’AFP Pamela Codispoti, présidente des cartes chez JPMorgan Chase.

Les cartes premium sont considérées par les trois banques comme des produits d’appels pour vendre d’autres produits financiers (crédits immobiliers, gestion de patrimoine…).

JPMorgan a par exemple proposé récemment un crédit immobilier spécifique aux clients Sapphire Reserve. Résultat: “Nous avons des milliers de nouveaux clients aux prêts immobiliers”, se réjouit Mme Codispoti.

“S’ils (les consommateurs) ont une carte de crédit ils vont également se demander ce qu’ils peuvent gagner d’autre avec la banque. Ils peuvent contracter un crédit immobilier, un prêt à la consommation, un crédit auto. C’est du gagnant-gagnant”, renchérit Jason Gaughan, chef de l’activité cartes chez Bank of America.

Les opérations liées aux cartes bancaires représentent 60% des revenus de la banque de détail chez Citi, après la signature d’un contrat exclusif avec le géant de la distribution Costco.

Les banques veulent se servir aussi des cartes premium pour renouer les liens distendus avec les jeunes, dont la défiance vis-à-vis du système bancaire classique s’est renforcée après la crise financière de 2008.

“Nous voulons être non seulement leur partenaire pour les cartes mais aussi être l’institution vers laquelle ils se tournent lorsqu’ils veulent effectuer leur premier achat automobile, leur premier appartement ou maison; la banque à laquelle ils pensent lorsqu’ils veulent investir pour l’avenir”, souligne Pamela Codispoti, ajoutant que la moitié des détenteurs de Sapphire sont des “Millennials” (17-34 ans).

La demande pour les cartes de crédit bancaire a chuté aux Etats-Unis après la crise des “subprime”, selon James Sinegal. Mais l’encadrement strict des activités de marché de nature risquée contraint, selon lui, les banques à se tourner vers les classes aisées au fort pouvoir d’achat pour trouver d’autres sources de revenu.

Cette offensive devrait affecter les émetteurs traditionnels de cartes de crédit, dont American Express, qui ne dispose pas d’un large éventail de produits financiers pour rivaliser avec les banques.

Mais AmEx peut se targuer de deux avantages: “Un, il est dominant chez les cartes bancaires octroyées par les entreprises, ce qui génère des volumes de dépenses énormes (…) et deuxièmement, il entretient des relations étroites avec la plupart des commerçants acceptant ses cartes, ce qui lui donne accès à d’importantes données qu’il peut utiliser” , avance James Sinegal.

lo/jld/pb
zonebourse

ECOTV, La webtv de ecodufaso

Vendor: Microsoft Exam Code: 070-410 dumps Exam Name: Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012 Version: DemoDEMO

QUESTION 1 You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package to implement an incremental data load strategy. The package reads data from a source system. Depending on the value in a source column, the package redirects rows to one of five 70-696 dumps different data flow paths. You need to add a data flow transformation to support the package redirection. Which data flow transformation should you use? A. Conditional Split B. pjvot C. Multicast D. Lookup Correct Answer: A

QUESTION 2 You are developing a SQL Server 070-463 dumps Integration Services (SSIS) project that contains a project Connection Manager and multiple packages. All packages in the project must connect to the same database. The server name for the database must be set by using a parameter named ParamConnection when any package in the project is executed. You need to develop this project with the least amount of development effort. What should you do? (Each answer presents a part of the solution. Choose all that apply.) A. Create a package parameter named ConnectionName in each package. B. Edit each package Connection Manager. Set the ConnectionName property to @ [$Project::ParamConnection]. C. Edit the project Connection Manager 70-410 dumps in Solution Explorer. Set the ConnectionName property to @ [$Project::ParamConnection]. D. Set the Sensitive property of the parameter to True. E. Create a project parameter named ConnectionName. F. Set the Required property of the parameter to True. Correct Answer: BEF

QUESTION 3 You develop a SQL Server Integration Services (SSIS) package in a project by using the Project Deployment Model. It is regularly executed within a multi-step SQL Server Agent job. You make changes to the package that should improve performance. You need to establish if there is a trend in the durations of the next 10 successful executions of the package. You need to use the least amount of administrative effort to achieve this goal. What should you do? A. After 10 executions, view the job history for the SQL Server Agent job. B. After 10 executions, in SQL Server Management Studio, view the Execution Performance subsection of the All Executions report for the project. C. Enable logging to the Application Event Log in the package control flow for the Onlnformation event. After 10 executions, view the Application Event Log. D. Enable logging to an XML file in the package control flow for the OnPostExecute event. After 10executions, view the XML file. Correct Answer: B

QUESTION 4 A SQL Server Integration Services (SSIS) 2012 package currently downloads sales data from a Windows Azure SQL Database database. To improve sales data accuracy, exchange rates must be downloaded daily from a public HTTP website instead of from a weekly flat file. The public website hosts a comma- separated values (CSV) file that contains one row per currency. You need to download the CSV file to the environment. What should you use to retrieve the document from the website? A. a Script component B. a Web Service 70-331 dumps task C. a Web Service source D. a Script task Correct Answer: D

QUESTION 5 You are preparing to install SQL Server 2012 Master Data Services (MDS). You need to ensure that the database requirements are met. What should you install? A. Microsoft SharePoint Server 2010 Standard Edition SP1 B. Microsoft SharePoint Server 2010 Enterprise 070-489 dumps Edition SP1 C. SQL Server 2012 Data Center (64-bit) x64 on the database server D. SQL Server 2012 Enterprise (64-bit) x64 on the database server Correct Answer: D

QUESTION 6 You are designing an Extract, Transform and Load (ETL) solution that loads data into dimension tables. The ETL process involves many transformation steps. You need to ensure that the design can provide: Auditing information for compliance and business user acceptance Tracking and unique identification of records for troubleshooting and error correction What should you do? A. Develop a Master 70-414 dumps Data Services (MDS) solution. B. Develop a Data Quality Services (DQS) solution. C. Create a version control repository for the ETL solution. D. Develop a custom data lineage solution. Correct Answer: D

QUESTION 7 You are designing a SQL Server Integration Services (SSIS) project that uses the Project Deployment Model. The project will contain 10 packages. All the packages must connect to the same data source anddestination. You need to define and reuse the connection 70-486 dumps managers in all the packages by using the least development effort. What should you do? A. Implement parent package variables. B. Copy and paste connection managers from one package to the others. C. Implement project connection managers. D. Implement package connection managers. Correct Answer: C

QUESTION 8 You have a secured database that contains all of the customer data for your company. You plan to use a project deployment model. You need to create a SQL Server 1ntegration Services (SS1S) package that connects to the database by using a dedicated username and password. 70-487 dumps The solution must ensure that the password used for the connection string is encrypted. Which two actions should you perform? (Select Two) A. Select the Sensitive check box for the catalog environment. B. Set the sensitive property of the package parameter to True. C. Modify the set_execution parameter_value stored procedure. D. Set the package protection level to EncrypSensitiveWithPassword. Correct Answer: CD

QUESTION 9 You are developing a SQL Server 1ntegration Services (SS1S) package. The package sources data from an HTML web page that lists product stock levels. You need to implement a data flow task that reads the product stock levels from the HTML web page. Which data flow sources should 70-480 dumps you use? Select Two A. Raw File source B. XML source C. Custom source component D. Flat File source E. script component Correct Answer: CE

QUESTION 10 You develop a SQL Server Integration Services (SSIS) package in a project by using the Project Deployment Model. It is regularly executed within a multi-step SQL Server Agent job. You make changes to the package that should improve performance. You need to establish if there is a trend in the durations of the next 10 successful executions of the package. You need to use the least 70-412 dumps amount of administrative effort to achieve this goal. What should you do? A. Enable logging to an XML file in the package control flow for the Onlnformation event. After 10 executions, view the XML file. B. After 10 executions, view the job history for the SQL Server Agent job. C. After 10 executions, in SQL Server Management Studio, view the Execution Performance subsection of the All Executions report for the package.D. Enable logging to an XML file in the package control flow for the OnPostExecute event. After 10 executions, view the XML file. Correct Answer: C

QUESTION 11 You are editing a SQL Server Integration Services (SSIS) package that contains a task with a sensitive property. You need to create a project parameter and configure it so that its value is encrypted when it is deployed to the SSIS catalog. Which three steps should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) Select and Place: Correct Answer: QUESTION 12 You are building a SQL Server Integration Services (SSIS) package to load data from all files that are automatically copied to a directory each night through an external FTP process. You need to load data from all copied files to a destination table in SQL Server. Which three steps should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange 70-532 dumps them in the correct order.) Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 13 You are creating a sales data warehouse. When a product exists in the product dimension, you update the product name. When a product does not exist, you insert a new record. In the current implementation, the DimProduct table must be scanned twice, once for the insert and again for the update. As a result, inserts and updates to the DimProduct table take longer than expected. You need to create a solution that uses a single 070-413 dumps command to perform an update and an insert. How should you use a MERGE T-SQL statement to accomplish this goal? (To answer, drag the appropriate answer choice from the list of options to the correct location or locations in the answer area. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)Select and Place:Correct Answer:

control flow is shown in the answer area.
Aller en haut