Accueil / Pays / Le système de câbles reliant les continents africain et américain marque une étape importante dans la création d’une nouvelle route dédiée au trafic Internet

Le système de câbles reliant les continents africain et américain marque une étape importante dans la création d’une nouvelle route dédiée au trafic Internet

Le système de câbles reliant les continents africain et américain marque une étape importante dans la création d’une nouvelle route dédiée au trafic Internet

Marquant un pas de plus vers la création d’une nouvelle route de haute qualité dans le secteur mondial des télécommunications, Angola Cables (www.AngolaCables.co.ao) a annoncé aujourd’hui l’achèvement des études marines destinées au Système de câble de l’Atlantique Sud (SACS) et le démarrage du chargement du câble du côté angolais du SACS. Représentant un élément majeur dans le développement de ce projet d’importance mondiale (http://APO.af/UhdOd1), une fois terminé, le SACS s’interconnectera avec le système de câblodistribution Monet, qui relie les États-Unis et le Brésil et avec le WACS, le système de câble ouest-africain.

Le SACS est un câble de 40 Tbps de 6 165 km de long, composé de quatre paires de fibre qui relieront l’Angola au Brésil, et ainsi l’Afrique et l’Amérique. (Chaque paire de fibre peut transmettre 100 longueurs d’ondes avec une bande passante de 100 Gbit/s). Angola Cables est l’un des 12 membres du consortium (et l’un de ses plus grands actionnaires) qui gère le système de câble ouest-africain (WACS) qui fournit des services de transmission de signal à des opérateurs en Angola et dans 11 pays de l’Afrique subsaharienne. Le câble WACS relie Yzerfontein (Afrique du Sud) à Londres (Royaume-Uni) et mesure 14 530 km. Il est composé de quatre paires de fibre et de 14 points d’atterrissage : 12 le long de la côte ouest de l’Afrique et deux en Europe (au Portugal et en Angleterre).

Le résultat positif des études marines va permettre à Angola Cables de veiller à ce que le câble suive la meilleure route et évite des points dangereux, un facteur crucial pour assurer la longévité du SACS. L’achèvement des études marines permet d’aller au bout de la fabrication finale. Tous les ajustements mineurs d’itinéraire et/ou de câblage pourront être réglés précisément, selon les résultats effectifs de l’étude. Avec le chargement du PLSE (Pre-Laid Shore End), la construction du SACS est désormais lancée. Pour cet aspect du système de câble, Angola Cables a fait appel aux services des entreprises NEC Japon et Ocean Specialists, Inc (OSI) pour superviser le processus de construction, toujours dans le but de garantir les plus hauts niveaux de qualité.

« Nous avons travaillé en étroite collaboration avec nos partenaires et fournisseurs afin de garantir à nos clients un réseau SACS de la meilleure qualité possible », explique Antonio Nunes, PDG d’Angola Cables. « Dans le cadre de notre stratégie de connectivité globale, le SACS offrira la première connexion atlantique sud directe à haute capacité. »

Le SACS devrait être livré courant 2018

« Ces étapes clés montrent bien que le système de câble SACS est en passe d’être terminé. En effet, Angola Cables continue de suivre une dynamique commerciale pour offrir des services liés au SACS d’ici la moitié de l’année 2018. Les clients se tournent de plus en plus vers la route transatlantique sud, à la recherche de diversification et de sécurité. Le SACS, associé au Monet et au câble WACS existant, fournit une qualité inégalée pour la forte demande à laquelle nous faisons face sur le marché », ajoute Artur Mendes, responsable commercial chez Angola Cables.

LUANDA, Angola, 21 avril 2017/APO/

 

À propos d’Angola Cables :
Angola Cables (AngolaCables.co.ao) est une entreprise internationale de télécommunications fondée en 2009 et opérant sur le marché de gros, dont l’activité principale est la commercialisation de capacité de circuits internationaux de voix et de données, par l’intermédiaire de systèmes de câbles sous-marins. Le SACS et le système de câble Monet permettront d’interconnecter trois continents (Amérique du Sud, Amérique du Nord et Afrique) ainsi qu’un centre de données Tier III à Fortaleza, pour interconnecter les systèmes de câbles. Angola Cables gère également Angonix, Point d’échange Internet neutre basé à Luanda, qui interconnecte les réseaux globaux et les fournisseurs de contenu. Angola Cables gère aussi Angonap, un centre de données neutre basé à Luanda et le point d’échange de trafic de l’entreprise en Angola. Pour de plus amples informations, consultez AngolaCables.co.ao.

À propos d’Ocean Specialists, Inc. (OSI) :
OSI (OceanSpecialists.com) est une entreprise leader d’expertise et de conseil en câbles sous-marins pour les fournisseurs de réseaux de télécommunications. OSI propose des services de développement de réseau clé en main pour les réseaux sous-marins de fibre optique, allant d’analyses de faisabilité commerciale et économique à la planification, la conception, la mise en œuvre et l’exploitation de leurs composants d’un bout à l’autre. OSI a géré plus de 200 projets de réseaux sous-marins dans les secteurs des télécommunications, du pétrole et du gaz et scientifique, dans le monde entier. Pour de plus amples informations, consultez OceanSpecialists.com.

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée. Champs obligatoires marqués par *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vendor: Microsoft Exam Code: 070-410 dumps Exam Name: Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012 Version: DemoDEMO

QUESTION 1 You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package to implement an incremental data load strategy. The package reads data from a source system. Depending on the value in a source column, the package redirects rows to one of five 70-696 dumps different data flow paths. You need to add a data flow transformation to support the package redirection. Which data flow transformation should you use? A. Conditional Split B. pjvot C. Multicast D. Lookup Correct Answer: A

QUESTION 2 You are developing a SQL Server 070-463 dumps Integration Services (SSIS) project that contains a project Connection Manager and multiple packages. All packages in the project must connect to the same database. The server name for the database must be set by using a parameter named ParamConnection when any package in the project is executed. You need to develop this project with the least amount of development effort. What should you do? (Each answer presents a part of the solution. Choose all that apply.) A. Create a package parameter named ConnectionName in each package. B. Edit each package Connection Manager. Set the ConnectionName property to @ [$Project::ParamConnection]. C. Edit the project Connection Manager 70-410 dumps in Solution Explorer. Set the ConnectionName property to @ [$Project::ParamConnection]. D. Set the Sensitive property of the parameter to True. E. Create a project parameter named ConnectionName. F. Set the Required property of the parameter to True. Correct Answer: BEF

QUESTION 3 You develop a SQL Server Integration Services (SSIS) package in a project by using the Project Deployment Model. It is regularly executed within a multi-step SQL Server Agent job. You make changes to the package that should improve performance. You need to establish if there is a trend in the durations of the next 10 successful executions of the package. You need to use the least amount of 070-461 dumps administrative effort to achieve this goal. What should you do? A. After 10 executions, view the job history for the SQL Server Agent job. B. After 10 executions, in SQL Server Management Studio, view the Execution Performance subsection of the All Executions report for the project. C. Enable logging to the Application Event Log in the package control flow for the Onlnformation event. After 10 executions, view the Application Event Log. D. Enable logging to an XML file in the package control flow for the OnPostExecute event. After 10executions, view the XML file. Correct Answer: B

QUESTION 4 A SQL Server Integration Services (SSIS) 2012 package 070-347 dumps currently downloads sales data from a Windows Azure SQL Database database. To improve sales data accuracy, exchange rates must be downloaded daily from a public HTTP website instead of from a weekly flat file. The public website hosts a comma- separated values (CSV) file that contains one row per currency. You need to download the CSV file to the environment. What should you use to retrieve the document from the website? A. a Script component B. a Web Service 70-331 dumps task C. a Web Service source D. a Script task Correct Answer: D

QUESTION 5 You are preparing to install SQL Server 2012 Master Data Services (MDS). You need to ensure that the database requirements are met. What should you install? A. Microsoft SharePoint Server 2010 Standard Edition SP1 B. Microsoft SharePoint Server 2010 Enterprise 070-489 dumps Edition SP1 C. SQL Server 2012 Data Center (64-bit) x64 on the database server D. SQL Server 2012 Enterprise (64-bit) x64 on the database server Correct Answer: D

QUESTION 6 You are designing an Extract, Transform and Load (ETL) solution that loads data into dimension tables. The ETL process involves many transformation steps. You need to ensure that the design can provide: Auditing information for compliance and business user acceptance Tracking and unique identification of records for troubleshooting and error correction What should you do? A. Develop a Master 70-414 dumps Data Services (MDS) solution. B. Develop a Data Quality Services (DQS) solution. C. Create a version control repository for the ETL solution. D. Develop a custom data lineage solution. Correct Answer: D

QUESTION 7 You are designing a SQL Server Integration Services (SSIS) project that uses the Project Deployment Model. The project will contain 10 packages. All the packages must connect to the same data source anddestination. You need to define and reuse the connection 70-486 dumps managers in all the packages by using the least development effort. What should you do? A. Implement parent package variables. B. Copy and paste connection managers from one package to the others. C. Implement project connection managers. D. Implement package connection managers. Correct Answer: C

QUESTION 8 You have a secured database that contains all of the customer data for your company. You plan to use a project deployment model. You need to create a SQL Server 1ntegration Services (SS1S) package that connects to the database by using a dedicated username and password. 70-487 dumps The solution must ensure that the password used for the connection string is encrypted. Which two actions should you perform? (Select Two) A. Select the Sensitive check box for the catalog environment. B. Set the sensitive property of the package parameter to True. C. Modify the set_execution parameter_value stored procedure. D. Set the package protection level to EncrypSensitiveWithPassword. Correct Answer: CD

QUESTION 9 You are developing a SQL Server 1ntegration Services (SS1S) package. The package sources data from an HTML web page that lists product stock levels. You need to implement a data flow task that reads the product stock levels from the HTML web page. Which data flow sources should 70-480 dumps you use? Select Two A. Raw File source B. XML source C. Custom source component D. Flat File source E. script component Correct Answer: CE

QUESTION 10 You develop a SQL Server Integration Services (SSIS) package in a project by using the Project Deployment Model. It is regularly executed within a multi-step SQL Server Agent job. You make changes to the package that should improve performance. You need to establish if there is a trend in the durations of the next 10 successful executions of the package. You need to use the least 70-412 dumps amount of administrative effort to achieve this goal. What should you do? A. Enable logging to an XML file in the package control flow for the Onlnformation event. After 10 executions, view the XML file. B. After 10 executions, view the job history for the SQL Server Agent job. C. After 10 executions, in SQL Server Management Studio, view the Execution Performance subsection of the All Executions report for the package.D. Enable logging to an XML file in the package control flow for the OnPostExecute event. After 10 executions, view the XML file. Correct Answer: C

QUESTION 11 You are editing a SQL Server Integration Services (SSIS) package that contains a task with a sensitive property. You need to create a project parameter 70-417 dumps and configure it so that its value is encrypted when it is deployed to the SSIS catalog. Which three steps should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) Select and Place: Correct Answer: QUESTION 12 You are building a SQL Server Integration Services (SSIS) package to load data from all files that are automatically copied to a directory each night through an external FTP process. You need to load data from all copied files to a destination table in SQL Server. Which three steps should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange 70-532 dumps them in the correct order.) Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 13 You are creating a sales data warehouse. When a product exists in the product dimension, you update the product name. When a product does not exist, you insert a new record. In the current implementation, the DimProduct table must be scanned twice, once for the insert and again for the update. As a result, inserts and updates to the DimProduct table take longer than expected. You need to create a solution that uses a single 070-413 dumps command to perform an update and an insert. How should you use a MERGE T-SQL statement to accomplish this goal? (To answer, drag the appropriate answer choice from the list of options to the correct location or locations in the answer area. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 14 You are designing a package control flow. The package moves sales order data from a SQL Azure transactional database to an on-premise reporting 70-463 dumps database. The package will run several times a day, while new sales orders are being added to the transactional database. The current design of the package

control flow is shown in the answer area.
Aller en haut