Vendor: Cisco Exam Code: 200-150 Exam Name: DCICN Introducing Cisco Data Center Networking Version: Demo300-101 dumps QUESTION 1 Which three layers of the OSI model are included in the application layer of the TCP/IP model? (Choose three.) A. 2 B. 6 C. 3 D. 7 E. 4 Correct Answer: ACE 200-310 dumps QUESTION 2 What is the minimum number of disks that are needed in RAID 1? A. 4 disks B. 2 disks C. 8 disks D. 16 disks Correct Answer: A 210-060 dumps 200-355 dumps QUESTION 3 Which two are functions of the data center access layer? (Choose two) A. server connections B. VLAN creation C. packet filtering D. high data transfer rate E. high network fault tolerance Correct Answer: AB 640-911 dumps QUESTION 4 An engineer created three VSANs on the Cisco MDS switch. VSAN 100 is allocated to the marketing department, VSAN 110 is allocated to the research department, and VSAN 120 is allocated to the business department. The engineer wants to verify that the interfaces for the research department are allocated accordingly. Which command should the engineer use? A. mdsswitch# show vsan 110 B. mdsswitch# show vsan membership C. mdsswitch# show vsan D. mdsswitch# show vsan usage 300-075 dumps Correct Answer: C QUESTION 5 Which two terms can take the place of the wildcard mask in an ACL? A. eq B. deny C. host D. all E. any 300-320 dumps Correct Answer: BC QUESTION 6 Which two port types are needed to build out an FCoE pass-through switch in NPV mode while maintaining Fiber Channel packet visibility? (Choose two.) A. VN Port B. VE Port C. VF Port D. Edge Port E. N Port 300-208 dumps Correct Answer: BD QUESTION 7 Which two options are valid VTP commands? {Choose two) A. feature vtp B. vtp client mode C. vtp VLAN D. vtp version E. vtp static 300-135 dumps Correct Answer: AD QUESTION 8 Which two options are multicast addresses? (Choose two.) A. FD00::2 B. 192.168.2.2 C. FF05::2 D. 226.10.10.10 E. 240.1.0.1 400-251 dumps Correct Answer: CE QUESTION 9 What is the maximum of fabric modules that can be installed in a Cisco Nexus 7000 chassis? A. 5 B. 6 C. 4 D. 7 210-065 dumps Correct Answer: A QUESTION 10 An engineer is configuring a new MDS switch. The switch is powered on, the customer connects to the console, and the initial setup script is started. Which two items can be configured during this setup process? 300-206 dumps A. default port-channel mode B. default port VSAN membership C. default switch port interface state D. default zone mode E. default storage VDC 300-070 dumps Correct Answer: CD QUESTION 11 Refer to the exhibit. Which type of network communication is depicted? 300-209 dumps A. 802.3 frame B. TCP frame C. Ethernet packet D. UDP packet Correct Answer: A 300-360 dumps QUESTION 12 Which option describes what a switch does after it items that a host has connected to a switch port? A. Flood the frame only on all of its trunk ports. B. Create a MAC to port mapping entry in MAC table. C. Flood the frame only on all of its access ports. 642-998 dumps D. Discard the frame. Correct Answer: C QUESTION 13 What is the maximum working distance of a 1000BASE-ZE SFP transceiver when ordinary single mode fiber? 210-451 dumps A. up to 70 kilometers B. up to 40 kilometers C. up to 550 meters D. up to 10 kilometers Correct Answer: D 400-351 dumps QUESTION 14 Which command set creates an access control list on a Cisco Nexus switch to deny only FTP traffic from any source to destination host 10.10.10.10? A. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit ip any any B. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny judp any host 10.10.1.110. eq ftp 300-370 dumps C. N5K-A(config)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq ftp N5K-A(config)# access-list 101deny Ip any any D. N5K-A(config)# Ip access-list 101 N5K-A(config-acl)# deny tcp any host 10.10.1.110. eq 21 N5K-A(config-acl)# permit Ip any any Correct Answer: D 400-101 dumps Vendor: Cisco Exam Code: 200-310 Exam Name: Designing for Cisco Internetwork Solutions Version: Demo 210-250 dumps DEMO QUESTION 1 A network engineer requires that an OSPF ASBR must only flood external LSAs only within its own area. What OSPF area type should be configured? A. Backbone Area B. Totally Stub Area C. Not So Stubby Area D. Stub Area Correct Answer: C 210-255 dumps QUESTION 2 Which protocol is used to reserve bandwidth for the transport of a particular application data flow across the network? A. cRTP B. IEEE 802.1P C. RSVP D. LFI E. Auto QOS 200-150 dumps Correct Answer: C QUESTION 3 An enterprise campus module is typically made up of four submodules, as described by the Cisco Enterprise Architecture Model. Which two submodules are part of this module? (Choose two.) A. DMZ B. enterprise branch C. building distribution D. server farm/data center E. MAN 200-155 pdf Correct Answer: CD QUESTION 4 You want to gather as much detail as possible during a network audit, to include data time stamping across a large number of interfaces, customized according to interface, with a minimal impact on the network devices themselves. Which tool would you use to meet these requirements? A. RMON B. SNMPv3 C. NetFlow D. Cisco Discovery Protocol 300-160 dumps Correct Answer: C QUESTION 5 Which design is the recommended geometric design for routed topologies? A. linear B. triangular C. rectangular D. circular 300-165 dumps QUESTION 6 Which two are types of network virtualization? (Choose two.) A. VSS: Virtual Switching System B. VRF: virtual routing and forwardingCorrect Answer: B 300-170 dumps C. VCI: virtual channel identifier D. VLSM: variable length subnet masking E. VM: virtual machine F. VMP: Virtual Memory Pool Correct Answer: AB 300-175 dumps QUESTION 7 The spanning tree topology can be simplified by deploying what Cisco NX-OS technology in the distribution and access layer? A. VDC B. vPC C. Rapid PVST+ D. VSS E. Flex Links Correct Answer: B
Accueil / Développement / Ouagadougou : Le nouveau centre commercial sise ZACA coûtera « 14 milliards 300 millions de F CFA »

Ouagadougou : Le nouveau centre commercial sise ZACA coûtera « 14 milliards 300 millions de F CFA »

Ouagadougou : Le nouveau  centre commercial sise ZACA coûtera « 14 milliards 300 millions de F CFA »

Président-directeur général (PDG) du Groupe Hyjazi, spécialisé dans la distribution des produits alimentaires, Hassan Hyjazi au cours d’un séjour au Burkina Faso a été reçu par les premiers responsables du pays le jeudi 20 avril 2017 à Ouagadougou. Au menu des échanges, le projet de construction d’un nouveau centre commercial situé dans la zone ZACA.

Le Pdg de Hyjazi a confié que son groupe a l’intention de construire un beau centre commercial à Ouagadougou. Un édifice qui plaira à la population a-t-il ajouté. Dans ce centre, il est prévu 80 boutiques, une salle de cinéma, des restaurants, des espaces de promenade, un centre de loisir, un parking pour tout type d’engins, des cabinets médicaux et des pharmacies a-t-il expliqué à sa sortie d’audience avec le Président Rock Marc Christian Kaboré. Des explications de M. Hyjazi, grâce au Président du Faso, qui a mis à la disposition du groupe 20 000m2, une petite ville se créera dans une surface conséquente, qui sera située dans la ZACA à proximité de l’aéroport.

Selon le Pdg, le démarrage effectif des travaux se fera dans moins de 3 mois pour une durée de 18 mois. « Nous nous engageons à terminer ce projet dans un délai très court. Je rassure que le produit final va respecter les normes internationales car nous allons être contrôlés par « veritas », le spécialiste de la qualité des ouvrages avec une sécurité des usagers garantie ». Pour réaliser ce projet, c’est environ 22 millions d’euros soit environ 14 milliards 300 millions de F CFA qui seront dépensés.

A l’entendre, le bâtiment sera construit en intégrant la notion de l’économie énergétique. «Aujourd’hui l’électricité est un produit précieux et cher, il faut donc éviter le gaspillage. C’est pourquoi, nous avons demandé à l’entreprise qui a construit la basilique de la Côte d’Ivoire, de nous trouver des matériaux adéquats afin d’éviter une consommation abusive du « jus précieux » tout en maintenant la fraîcheur à l’intérieur du centre commercial», a renchéri Hassan Hyjazi.

La construction du centre va créer des opportunités d’au moins 500 emplois qui seront créés. Il va occasionner d’autres activités connexes dont au moins 2000 emplois indirects qui verront le jour.
La pose de la première pierre est intervenue dans l’après-midi du le 20 avril 2017.
Dans la dynamique de relance économique pour l’atteinte d’une meilleure croissance, le Burkina Faso encourage l’investissement privé national et international contenu dans le Plan National de Développement Economique et Social.

Balguissa Sawadogo
Ecodufaso.com/ecodafrik.com

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée. Champs obligatoires marqués par *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vendor: Microsoft Exam Code: 070-410 dumps Exam Name: Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012 Version: DemoDEMO

QUESTION 1 You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package to implement an incremental data load strategy. The package reads data from a source system. Depending on the value in a source column, the package redirects rows to one of five 70-696 dumps different data flow paths. You need to add a data flow transformation to support the package redirection. Which data flow transformation should you use? A. Conditional Split B. pjvot C. Multicast D. Lookup Correct Answer: A

QUESTION 2 You are developing a SQL Server 070-463 dumps Integration Services (SSIS) project that contains a project Connection Manager and multiple packages. All packages in the project must connect to the same database. The server name for the database must be set by using a parameter named ParamConnection when any package in the project is executed. You need to develop this project with the least amount of development effort. What should you do? (Each answer presents a part of the solution. Choose all that apply.) A. Create a package parameter named ConnectionName in each package. B. Edit each package Connection Manager. Set the ConnectionName property to @ [$Project::ParamConnection]. C. Edit the project Connection Manager 70-410 dumps in Solution Explorer. Set the ConnectionName property to @ [$Project::ParamConnection]. D. Set the Sensitive property of the parameter to True. E. Create a project parameter named ConnectionName. F. Set the Required property of the parameter to True. Correct Answer: BEF

QUESTION 3 You develop a SQL Server Integration Services (SSIS) package in a project by using the Project Deployment Model. It is regularly executed within a multi-step SQL Server Agent job. You make changes to the package that should improve performance. You need to establish if there is a trend in the durations of the next 10 successful executions of the package. You need to use the least amount of 070-461 dumps administrative effort to achieve this goal. What should you do? A. After 10 executions, view the job history for the SQL Server Agent job. B. After 10 executions, in SQL Server Management Studio, view the Execution Performance subsection of the All Executions report for the project. C. Enable logging to the Application Event Log in the package control flow for the Onlnformation event. After 10 executions, view the Application Event Log. D. Enable logging to an XML file in the package control flow for the OnPostExecute event. After 10executions, view the XML file. Correct Answer: B

QUESTION 4 A SQL Server Integration Services (SSIS) 2012 package 070-347 dumps currently downloads sales data from a Windows Azure SQL Database database. To improve sales data accuracy, exchange rates must be downloaded daily from a public HTTP website instead of from a weekly flat file. The public website hosts a comma- separated values (CSV) file that contains one row per currency. You need to download the CSV file to the environment. What should you use to retrieve the document from the website? A. a Script component B. a Web Service 70-331 dumps task C. a Web Service source D. a Script task Correct Answer: D

QUESTION 5 You are preparing to install SQL Server 2012 Master Data Services (MDS). You need to ensure that the database requirements are met. What should you install? A. Microsoft SharePoint Server 2010 Standard Edition SP1 B. Microsoft SharePoint Server 2010 Enterprise 070-489 dumps Edition SP1 C. SQL Server 2012 Data Center (64-bit) x64 on the database server D. SQL Server 2012 Enterprise (64-bit) x64 on the database server Correct Answer: D

QUESTION 6 You are designing an Extract, Transform and Load (ETL) solution that loads data into dimension tables. The ETL process involves many transformation steps. You need to ensure that the design can provide: Auditing information for compliance and business user acceptance Tracking and unique identification of records for troubleshooting and error correction What should you do? A. Develop a Master 70-414 dumps Data Services (MDS) solution. B. Develop a Data Quality Services (DQS) solution. C. Create a version control repository for the ETL solution. D. Develop a custom data lineage solution. Correct Answer: D

QUESTION 7 You are designing a SQL Server Integration Services (SSIS) project that uses the Project Deployment Model. The project will contain 10 packages. All the packages must connect to the same data source anddestination. You need to define and reuse the connection 70-486 dumps managers in all the packages by using the least development effort. What should you do? A. Implement parent package variables. B. Copy and paste connection managers from one package to the others. C. Implement project connection managers. D. Implement package connection managers. Correct Answer: C

QUESTION 8 You have a secured database that contains all of the customer data for your company. You plan to use a project deployment model. You need to create a SQL Server 1ntegration Services (SS1S) package that connects to the database by using a dedicated username and password. 70-487 dumps The solution must ensure that the password used for the connection string is encrypted. Which two actions should you perform? (Select Two) A. Select the Sensitive check box for the catalog environment. B. Set the sensitive property of the package parameter to True. C. Modify the set_execution parameter_value stored procedure. D. Set the package protection level to EncrypSensitiveWithPassword. Correct Answer: CD

QUESTION 9 You are developing a SQL Server 1ntegration Services (SS1S) package. The package sources data from an HTML web page that lists product stock levels. You need to implement a data flow task that reads the product stock levels from the HTML web page. Which data flow sources should 70-480 dumps you use? Select Two A. Raw File source B. XML source C. Custom source component D. Flat File source E. script component Correct Answer: CE

QUESTION 10 You develop a SQL Server Integration Services (SSIS) package in a project by using the Project Deployment Model. It is regularly executed within a multi-step SQL Server Agent job. You make changes to the package that should improve performance. You need to establish if there is a trend in the durations of the next 10 successful executions of the package. You need to use the least 70-412 dumps amount of administrative effort to achieve this goal. What should you do? A. Enable logging to an XML file in the package control flow for the Onlnformation event. After 10 executions, view the XML file. B. After 10 executions, view the job history for the SQL Server Agent job. C. After 10 executions, in SQL Server Management Studio, view the Execution Performance subsection of the All Executions report for the package.D. Enable logging to an XML file in the package control flow for the OnPostExecute event. After 10 executions, view the XML file. Correct Answer: C

QUESTION 11 You are editing a SQL Server Integration Services (SSIS) package that contains a task with a sensitive property. You need to create a project parameter 70-417 dumps and configure it so that its value is encrypted when it is deployed to the SSIS catalog. Which three steps should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) Select and Place: Correct Answer: QUESTION 12 You are building a SQL Server Integration Services (SSIS) package to load data from all files that are automatically copied to a directory each night through an external FTP process. You need to load data from all copied files to a destination table in SQL Server. Which three steps should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange 70-532 dumps them in the correct order.) Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 13 You are creating a sales data warehouse. When a product exists in the product dimension, you update the product name. When a product does not exist, you insert a new record. In the current implementation, the DimProduct table must be scanned twice, once for the insert and again for the update. As a result, inserts and updates to the DimProduct table take longer than expected. You need to create a solution that uses a single 070-413 dumps command to perform an update and an insert. How should you use a MERGE T-SQL statement to accomplish this goal? (To answer, drag the appropriate answer choice from the list of options to the correct location or locations in the answer area. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 14 You are designing a package control flow. The package moves sales order data from a SQL Azure transactional database to an on-premise reporting 70-463 dumps database. The package will run several times a day, while new sales orders are being added to the transactional database. The current design of the package

control flow is shown in the answer area.
Aller en haut