Accueil / International / Records in extremis à Wall Street, Apple plombe le Nasdaq

Records in extremis à Wall Street, Apple plombe le Nasdaq

Records in extremis à Wall Street, Apple plombe le Nasdaq

Wall Street a battu ses records in extremis jeudi, le Dow Jones et le S&P-500 se retournant à la hausse en toute fin de séance sur une information donnant Jerome Powell, l’un des gouverneurs de la Réserve fédérale, favori pour succéder à Janet Yellen à la présidence de la banque centrale américaine.
Trente ans jour pour jour après le krach de 1987 qui l’avait vu perdre 508 points (22,6%) en une séance, l’indice Dow Jones a inscrit une nouvelle clôture record à 23.163,04 points grâce à un gain symbolique de 5,44 points ou 0,02%, mais en reprenant surtout 110 points par rapport à son point bas de la séance (23.052 points).

Le Standard & Poor’s-500, plus large, a gagné 0,84 point, soit 0,03%, à 2.562,10, là aussi une clôture inédite.

Le Nasdaq Composite a reculé en revanche de 19,15 points (0,29%) à 6.605,07, plombé par Apple .

Selon le site Politico, Jerome Powell est en tête de liste pour succéder à Janet Yellen, elle-même en course pour être reconduite après l’expiration de son mandat en février prochain. Le choix revient au président Donald Trump, qui devrait faire connaître sa décision “dans les prochains jours” selon la Maison blanche..

“(Powell) est perçu comme un gage de continuité par rapport à Janet Yellen (…) et le marché préférerait évidemment la poursuite d’une politique monétaire accommodante que le contraire”, explique Mark Luschini, stratège chez Janney Montgomery Scott à Philadelphie.

De ce fait, l’article de Politico a fait reculer le dollar et les rendements des emprunts d’Etat américains.

A Wall Street, la séance avait été jusque-là dominée par le recul d’Apple sur fond d’inquiétudes pour les ventes de son smartphone iPhone 8, sorti en septembre, avant le lancement début novembre du nouvel iPhone X.

Le titre a lâché 2,37% à 155,98 dollars, la plus forte baisse du Dow. “Leur plan marketing laisse à désirer, sachant qu’il y a deux nouveaux téléphones et qu’on est à deux semaines seulement de la sortie du deuxième. Si vraiment il est révolutionnaire, je ne comprends pas le calcul”, commente Phil Blancato, chez Ladenburg Thalmann Asset Management à New York.

Le secteur des techs dans son ensemble a subi des prises de bénéfice après avoir pris plus de 30% depuis le début de l’année et contribué largement aux records en série de Wall Street.

Amazon et d’Alphabet, la maison mère de Google, ont ainsi perdu plus de 1% et Facebook a lâché 0,84%. L’indice S&P des technologiques a cédé 0,35%.

TRAVELERS EN TÊTE DU DOW APRÈS SES RÉSULTATS

Six des 11 grands indices sectoriels S&P-500 ont fini en hausse, avec en tête le compartiment défensif des services aux collectivités (+1,01%).

Le secteur de la santé (+0,61%) a profité de la hausse de 4,71% du fabricant d’équipements médicaux Danaher après des résultats trimestriels meilleurs que prévu.

Les télécoms ont pris 0,46% sous l’impulsion de Verizon, qui s’est adjugé 1,15% en réaction à ses résultats du troisième trimestre.

L’indice sectoriel de l’énergie a en revanche cédé 0,31% avec les cours du brut qui ont subi des prises de bénéfice.

Parmi les valeurs individuelles, United Airlines, la troisième compagnie aérienne américaine, a chuté de 12,08%, la plus forte baisse du S&P-500, après l’annonce d’une baisse de son bénéfice au troisième trimestre et de prévisions jugées décevantes pour le trimestre en cours.

Parmi les rares techs à tirer leur épingle du jeu, l’éditeur de logiciels Adobe a bondi de 12,24 dollars, la meilleure performance du S&P-500, en réaction à des prévisions de bénéfice annuel supérieures aux attentes.

Les deux meilleurs performances du Dow Jones ont été pour l’assureur Travelers (+2,42%), soutenu par des résultats trimestriels meilleurs que prévu, et General Electric qui a pris 1,99% avant de publier à son tour ses résultats vendredi.

Quelque 5,8 millions de titres ont changé de mains pendant la séance, à comparer à une moyenne de 5,9 milliards sur les 20 derniers jours ouvrés, selon les données de Thomson Reuters.

Sur le marché des changes, l’indice dollar cédait 0,24% après les informations sur Jerome Powell et l’euro s’appréciait de 0,5% à 1,1851 dollar, le dollar/yen cédant de son côté 0,3%.

Du côté des obligations, le rendement des Treasuries à 10 ans refluait à 2,3178% contre 2,339% mercredi soir.

“Plus tôt on aura la décision, mieux ce sera. Cela supprimera un autre élément d’incertitude sur le marché”, commente Mary Ann Hurley, responsable de l’obligataire chez D.A. Davidson à Seattle, au sujet de la succession de Janet Yellen.

Le marché a en revanche peu réagi aux deux indicateurs du jour, les inscriptions hebdomadaires au chômage et l’indice d’activité de la Fed de Philadelphie, pourtant tous deux nettement meilleurs que prévu.

reuters

Vendor: Microsoft Exam Code: 070-410 dumps Exam Name: Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012 Version: DemoDEMO

QUESTION 1 You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package to implement an incremental data load strategy. The package reads data from a source system. Depending on the value in a source column, the package redirects rows to one of five 70-696 dumps different data flow paths. You need to add a data flow transformation to support the package redirection. Which data flow transformation should you use? A. Conditional Split B. pjvot C. Multicast D. Lookup Correct Answer: A

QUESTION 2 You are developing a SQL Server 070-463 dumps Integration Services (SSIS) project that contains a project Connection Manager and multiple packages. All packages in the project must connect to the same database. The server name for the database must be set by using a parameter named ParamConnection when any package in the project is executed. You need to develop this project with the least amount of development effort. What should you do? (Each answer presents a part of the solution. Choose all that apply.) A. Create a package parameter named ConnectionName in each package. B. Edit each package Connection Manager. Set the ConnectionName property to @ [$Project::ParamConnection]. C. Edit the project Connection Manager 70-410 dumps in Solution Explorer. Set the ConnectionName property to @ [$Project::ParamConnection]. D. Set the Sensitive property of the parameter to True. E. Create a project parameter named ConnectionName. F. Set the Required property of the parameter to True. Correct Answer: BEF

QUESTION 3 You develop a SQL Server Integration Services (SSIS) package in a project by using the Project Deployment Model. It is regularly executed within a multi-step SQL Server Agent job. You make changes to the package that should improve performance. You need to establish if there is a trend in the durations of the next 10 successful executions of the package. You need to use the least amount of administrative effort to achieve this goal. What should you do? A. After 10 executions, view the job history for the SQL Server Agent job. B. After 10 executions, in SQL Server Management Studio, view the Execution Performance subsection of the All Executions report for the project. C. Enable logging to the Application Event Log in the package control flow for the Onlnformation event. After 10 executions, view the Application Event Log. D. Enable logging to an XML file in the package control flow for the OnPostExecute event. After 10executions, view the XML file. Correct Answer: B

QUESTION 4 A SQL Server Integration Services (SSIS) 2012 package currently downloads sales data from a Windows Azure SQL Database database. To improve sales data accuracy, exchange rates must be downloaded daily from a public HTTP website instead of from a weekly flat file. The public website hosts a comma- separated values (CSV) file that contains one row per currency. You need to download the CSV file to the environment. What should you use to retrieve the document from the website? A. a Script component B. a Web Service 70-331 dumps task C. a Web Service source D. a Script task Correct Answer: D

QUESTION 5 You are preparing to install SQL Server 2012 Master Data Services (MDS). You need to ensure that the database requirements are met. What should you install? A. Microsoft SharePoint Server 2010 Standard Edition SP1 B. Microsoft SharePoint Server 2010 Enterprise 070-489 dumps Edition SP1 C. SQL Server 2012 Data Center (64-bit) x64 on the database server D. SQL Server 2012 Enterprise (64-bit) x64 on the database server Correct Answer: D

QUESTION 6 You are designing an Extract, Transform and Load (ETL) solution that loads data into dimension tables. The ETL process involves many transformation steps. You need to ensure that the design can provide: Auditing information for compliance and business user acceptance Tracking and unique identification of records for troubleshooting and error correction What should you do? A. Develop a Master 70-414 dumps Data Services (MDS) solution. B. Develop a Data Quality Services (DQS) solution. C. Create a version control repository for the ETL solution. D. Develop a custom data lineage solution. Correct Answer: D

QUESTION 7 You are designing a SQL Server Integration Services (SSIS) project that uses the Project Deployment Model. The project will contain 10 packages. All the packages must connect to the same data source anddestination. You need to define and reuse the connection 70-486 dumps managers in all the packages by using the least development effort. What should you do? A. Implement parent package variables. B. Copy and paste connection managers from one package to the others. C. Implement project connection managers. D. Implement package connection managers. Correct Answer: C

QUESTION 8 You have a secured database that contains all of the customer data for your company. You plan to use a project deployment model. You need to create a SQL Server 1ntegration Services (SS1S) package that connects to the database by using a dedicated username and password. 70-487 dumps The solution must ensure that the password used for the connection string is encrypted. Which two actions should you perform? (Select Two) A. Select the Sensitive check box for the catalog environment. B. Set the sensitive property of the package parameter to True. C. Modify the set_execution parameter_value stored procedure. D. Set the package protection level to EncrypSensitiveWithPassword. Correct Answer: CD

QUESTION 9 You are developing a SQL Server 1ntegration Services (SS1S) package. The package sources data from an HTML web page that lists product stock levels. You need to implement a data flow task that reads the product stock levels from the HTML web page. Which data flow sources should 70-480 dumps you use? Select Two A. Raw File source B. XML source C. Custom source component D. Flat File source E. script component Correct Answer: CE

QUESTION 10 You develop a SQL Server Integration Services (SSIS) package in a project by using the Project Deployment Model. It is regularly executed within a multi-step SQL Server Agent job. You make changes to the package that should improve performance. You need to establish if there is a trend in the durations of the next 10 successful executions of the package. You need to use the least 70-412 dumps amount of administrative effort to achieve this goal. What should you do? A. Enable logging to an XML file in the package control flow for the Onlnformation event. After 10 executions, view the XML file. B. After 10 executions, view the job history for the SQL Server Agent job. C. After 10 executions, in SQL Server Management Studio, view the Execution Performance subsection of the All Executions report for the package.D. Enable logging to an XML file in the package control flow for the OnPostExecute event. After 10 executions, view the XML file. Correct Answer: C

QUESTION 11 You are editing a SQL Server Integration Services (SSIS) package that contains a task with a sensitive property. You need to create a project parameter and configure it so that its value is encrypted when it is deployed to the SSIS catalog. Which three steps should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) Select and Place: Correct Answer: QUESTION 12 You are building a SQL Server Integration Services (SSIS) package to load data from all files that are automatically copied to a directory each night through an external FTP process. You need to load data from all copied files to a destination table in SQL Server. Which three steps should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange 70-532 dumps them in the correct order.) Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 13 You are creating a sales data warehouse. When a product exists in the product dimension, you update the product name. When a product does not exist, you insert a new record. In the current implementation, the DimProduct table must be scanned twice, once for the insert and again for the update. As a result, inserts and updates to the DimProduct table take longer than expected. You need to create a solution that uses a single 070-413 dumps command to perform an update and an insert. How should you use a MERGE T-SQL statement to accomplish this goal? (To answer, drag the appropriate answer choice from the list of options to the correct location or locations in the answer area. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)Select and Place:Correct Answer:

control flow is shown in the answer area.
Aller en haut